Medlemsbrev Nr 29/2012

Nya medlemmar i 12:an! Vi hälsar Elinor Olausson och Kenth Thoresson välkomna in i föreningen.

OVK-besiktning. Mätning av luft i alla lägenheter kommer att ske under dagtid torsdag 29 november. Om du inte har möjlighet att vara hemma så sätt dörrlåset i service-läge. Vid frågor: Lars-Åke Larsson, 0708 24 62 32

Gästrum och bastu. Bokningar görs via hemsidan. Gästrummet får bokas max 7 nätter i sträck. Incheckning från 14:00. Utcheckning senast 12:00. Den som bokar ser till att rummet/toa blir utstädat. Bastun bokas fm alt em.

Hund-tvätt. Någon har använt duschen utanför bastun för att rengöra sin hund. Detta är ej tillåtet då det kan finnas bastugäster som inte tål hund. Inte fräscht!

Gästparkering. Plats nr 2-5 är till för våra gäster. Var noga med att gästen har p-tillståndet synligt i framrutan. Det är korttidsparkering som gäller! Är det någon gäst som önskar stå en längre period så finns lågpris-parkering i garaget vid studentbostäderna.

Filter. Bakom vissa radiatorer sitter ett filter som helst bör bytas varje år. Försäljning av filter kommer att ske den 7 januari mellan kl 17:30-18:00. Plats: Föreningslokalen Pris/filter: 25 kr

Webb. För den som vill ”prenumerera”  på föreningens hemsidan kan göra det via startsidan och RSS-symbolen som finns uppe i högra hörnet.

Är det något du vill framföra? Använd Brevlådan på hemsidan eller föreningens postbox i hus 12.

Styrelsen: Elisabet Nyström (ordförande), Christophe Olsson, Eskil Sturesson, Lars-Åke Larsson, Magnus Svedberg, Denis Matenda och Stefan Hultberg.

Fastighets-/teknisk skötsel: Handräckningstjänst (Conny Svensson, 0705 10 91 34)

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.